Spordihall 15
Spordihall 15
Bootstrap Slider
  • Türi-Paide kevadtriatlon



  • EESMÄRK
    Tugevdada sõprussidemeid Paide ja Türi spordirahva vahel. Pakkuda rahvale meeldivat võimalust sportlikult aega veeta. Populariseerida triatloni kui rahvaspordiala.
     
    AEG JA KOHT
    Triatloni esimene ala, ujumine, algab 23. aprillil 2023. a kell 11.00 Türi ujulas (Tallinna 60). Olenevalt osalejate arvust alustatakse jalgrattasõitu Türilt Paidesse kell 13.00 – 13.30. Kui osalejate rohkuse tõttu lõpeb ujumine hiljem kui 12.40, siis jalgrattasõit algab ~20 minutit peale ujumise lõppemist. Jooks toimub Paide linnastaadioni ümbruses, vahetusala ja võistluste lõpetamine Paide linnastaadionil (Pärna 10, Paide linn).
     
    DISTANTSID
    Ujumisetapi läbimise järjestus täpsustatakse kohapeal pärast lõpliku osalejate registreerimist.
    Rattasõit toimub avatud liiklusega asfaltkattega teel. Ratturil tuleb järgida liikluseeskirju ja reguleerijate märguandeid. Rattasõidul on kohustuslik kanda kiivrit. Tuulessõit on keelatud.
    Jooks erineva pinnasega teedel ja radadel. Jooksujalatsite transport vahetusalasse toimub korraldajate poolt.
    Võistluse lõppedes vajadusel võistlejate transport Paidest Türile.
     
    OSALEJAD

    Triatlonist võivad osa võtta kõik tugevad, terved ja sportlikult mõtlevad inimesed. Tegemist on eelkõige võistlusega rahvasportlastele ja harrastajatele. Võitjad selguvad alljärgnevates võistlusklassides:
    Noormehed kuni 15 aastased (sündinud 2008 ja hiljem)

    Sõbravõistkond koosneb kolmest liikmest. Iga võistkonna liige läbib ühe kolmest distantsist. Võistlus toimub teatevõistluse põhimõttel. Individuaalvõistleja ei saa osaleda sõbravõistkonnas.
    Triatlonil osaleja (alaealise puhul lapsevanem/eestkostja) vastutab ise oma (lapse/eestkostetava) tervisliku seisundi eest ning nõustub, et korraldaja ei vastuta osavõtjale tekkinud tervisekahjude eest.
     
    AUTASUSTAMINE
    Kõikide võistlusklasside kolme parimat autasustatakse medali ja diplomiga. Meeste ja naiste absoluutarvestuse parimaid autasustatakse karikaga.
     
    OSALUSTASUD
    Kuni 14. aprillini registreerunutele on osalustasu:
    Hiljem registreerunute osalustasu:
     
    REGISTREERIMINE
    Võistlejad saavad registreeruda Türi Spordiklubide Liidu e-posti aadressil tyrispordiklubi@gmail.com lisades kirjale oma nimi, täpne sünniaeg, võistlusklass ja võistkondadel lisada võistkonna nimi või asutuse nimi. Olete registreeritud võistlusele alles siis, kui on tasutud osalustasu. Maksmise aeg (mitte registreerimise aeg) on aluseks osalustasu arvutamisel.
    Täiendav info võistluse kohta Türi Spordiklubide Liidust või SA Paide Spordikeskus
    Türi - Liisa Gritšenko +372 58201464, liisagritsenko@gmail.com
    Türi - Paul Poopuu +372 5052240, tyrispordiklubi@gmail.com
    Paide - Marge Merisalu +372 516 9542, marge@paidesport.ee
    Võistlustele registreerides annate nõusoleku enda pildistamiseks ning tulemuste ja piltide avalikustamiseks Türi Spordiklubide Liidu kodulehel ja facebookis. Tulemusi ja pilte võib kajastada ka ajakirjandus.
     
    TRIATLON - TERVIS, SÕPRUS JA ENESEÜLETUS

    0.jpg
    03.jpg
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    3a.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    Paide.jpg
    sport sydames.jpg