Spordihall 15
Spordihall 15
Bootstrap Slider
  • Inspiratsioonituur "Iga noor on oluline"



  • 29. aprillil saab alguse üle-Eestiline inspiratsioonituur, mida viib läbi Eesti tänavatantsupioneer Joel Juht. Tuuri esimeseks peatuseks on Paide linn. E-Piim Spordihallis toimub kell 15.30-17.30 treening-koolitus, mis on kindlasti inspireeriv kõikide Järvamaa noorte jaoks!
     
    Palume kaasa võtta treeningriided ning vahetusjalanõud. Osalemine on kõikidele TASUTA.
     
    **
    Tuur on saanud alguse järgnevast üleskutsest ja soovist panustada kõikide hetkel Eestis asuvate noorte heaolusse:
    Maailmas on praegu palju kurbust, viha ja segadust ning kõik Ukrainas toimuv ja koroonapandeemia on tekitanud noortele pingeid. Seega leian, et just praegu vajavad noored märkamist ning midagi toredat oma igapäevaelus. Olen treeninud inimesi üle 30 aasta ning näinud, kuidas tants inimesi aitab.
    Kuna muusikale on omistatud teada tuntud teraapiline mõju, siis tantsimine annab võimaluse muusika saatel oma emotsioone ja tundeid väljendada ning teha koos midagi positiivset.
    Juba järgmisel nädalal soovin alustada üle-eestilise inspiratsioonituuriga, mille eesmärk on aidata kaasa noorte vaimse tervise hoidmisele. Inspiratsioonituuri raames viin erinevates Eesti linnades läbi tänavatantsutreeningud, millega saavad liituda kõik noored, sealhulgas ka ukrainlased.
    Kuna kogu Ukrainas toimuv on läinud mulle väga hinge, siis soovin teha noortele tasuta ühe toreda päeva ja anda sellisel moel oma panuse millegi positiivse loomisel. Olen saanud viimastel kuudel kirju noortelt mitmetest Eesti linnadest nagu Rakvere, Rapla, Loo, Laulasmaa Kool, Nõo põhikool, Valga, Võru, Kunda, Elva, Peetri, Loksa, Tartu, Haapsalu, Viljandi, Keila jne.
    Kutsun siinkohal üles Eesti erinevaid ettevõtjaid kaasa aitama ning julgustan minuga ühendust võtma kõiki neid noorteorganisatsioone või inimesi, kes Ukraina noortega juba Eestis tegelevad.
    Kutsun kõiki mind heas mõttes ära kasutama, et teha teistele inimestele head! #iganooronoluline
    Joel Juht

    0.jpg
    03.jpg
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    3a.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    Paide.jpg
    sport sydames.jpg