Spordihall 15
Spordihall 15
Bootstrap Slider
  • Tule trenni!



  • Sportlik sügishooaeg on alanud ning spordisaalid täitunud entusiastlike treenijatega. Sobiva ja jõukohase treeningu peaks leidma endale igaüks.

    E-Piim Spordihallis ootavad treenijaid pallimängusaalid, jõusaal, maneež ja aeroobikasaalid. Treenida saab nii individuaalselt kui koos kaaslastega, iseseisvalt või juhendaja näpunäidete järgi. Teisipäeviti ja neljapäeviti toimuvad ringtreeningud ja sellel sügisel alustas rühmatreeningutega MRT Sport OÜ.

    Treeningute kohta leiad infot   või  

     

    Ujula pakub vesiseid treeningvõimalusi hommikul, lõunal, õhtul - nii suurtele kui väikestele. Teisipäeviti ja neljapäeviti on endiselt oodatud vesiaeroobika huvilised. Kellel veetreeningust ei piisa, saab jõudu juurde jõusaalist.

     

    Sobiva treeningaja valimiseks tutvu tunniplaanidega - E-Piim Spordihall (E, T, K, N, R, L, P); Ujula; Võimla

    Ka staadionihooaeg ei ole veel lõppenud - kunstmurustaadion, PG staadion.

     

    Sporti saab nautida ka teistele kaasa elades. Paide Linnameeskonna jalgpallilahingud kestavad novembri alguseni ja õige pea alustavad uut võistlushooaega Järvamaa Võrkpalliklubi ja Paide Viking Window korvpallimeeskond. Lisaks palju erinevaid võistlusi noortele. Selleks, et põnevatest võistlustest osa saada, hoia silm peal Võistluskalendril.

     

     

    Noortele pakuvad erinevaid treeninguid

    Paide linnas tegutsevad spordiklubid.

    Rohkem infot treeningrühmade ja -aegade

    kohta leiab spordiklubide kodulehekülgedelt.

     


     

     

    0.jpg
    03.jpg
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    3a.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    Paide.jpg
    sport sydames.jpg